Új jelszó kérése
0 Ft

Vásárló belépés

DIAMOND NAILS akció

A DIAMOND NAILS 4ml Géllakkok

1.190. forint helyett

csak

1.090.- forintba kerülnek 

Hírlevél

Termékajánló

Adatvédelmi szabályzat

Az adatvédelmi nyilatkozat:

A SzépségPaletta webáruház üzemeltetője, a Well-Wet 2000. Bt. (Székhely: 4024. Debrecen, Szent Anna utca 48.) kijelenti, hogy a webáruház üzemeltetése során tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát és mindenben az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: törvény) rendelkezései szerint jár el.

A törvény által előírt tájékoztatási kötelezettségnek az alábbiakban teszünk eleget:

A regisztráció során Ön személyes adatokat ad meg számunkra, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 3. § 2. pontjában foglalt meghatározás szerint. Ezen adatok önként adja meg számunkra, ezekkel kapcsolatban az adatkezelő az adatok kezelése során nem vesz igénybe adatfeldolgozót. A regisztráció során a törvény 3. § 3. pontja szerint különleges adatok megadását nem kérjük.

Az adatok kezelésének jogalapja a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcím adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. Törvény (Dmtv.) A regisztráció során felvett adatokat kizárólag hírlevél küldése és szerződéses feladatok teljesítése végett tároljuk és használjuk fel, azokat a törvényben meghatározott esetek (pl. bűncselekmény) kivételével harmadik személy számára nem tesszük hozzáférhetővé, kivéve, ha a szerződéses feladat teljesítéséhez alvállalkozó (pl. kiszállítás) bevonása szükséges. Ebben az esetben Ön beleegyezik abba, hogy az adatkezelő az Ön adatait (név, szállítási cím, telefonszám) a kiszállítás céljából az általa megbízott alvállalkozónak átadja. A kiszállítást végző alvállalkozót minden esetben kötik a szerződésben szabályozott feltételek, mely szerint csak a szerződéses feladat elvégzése érdekében használhatja fel az Ön adatait azt tovább adni harmadik személynek vagy megőrizni nem jogosult semmilyen formában. Az adatkezelővel kapcsolatban álló alvállalkozó(k) adatai webáruházunkban minden esetben fel vannak tüntetve.

Ön regisztrált felhasználóként felhasználóneve és jelszava segítségével a sikeres regisztrációt követően bármikor be tud lépni webáruházunkba, és ott módosíthatja vagy töröltetheti az adatait esetleg rendelést tud feladni.

Mindaz, aki a webáruházba regisztrálja magát, ezáltal az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadottnak tekinti. Egyúttal a hozzájárul, hogy a -2008. évi XLVIII. törvény alapján - a Well-Wet 2000. Bt. a regisztrációnál megadott e-mail címen tájékoztathatja akcióiról és újdonságairól, de lehetőséget is biztosít a leiratkozás lehetőségére.

Webáruház készítés