Fodrászkellék, kozmetikai és műkörmös webáruház - Szépségpaletta
0 Ft

Vásárló belépés

Hírlevél

Termékajánló

Fórum

Nincsenek témák!

Termék részletekAquaInk Crystal Drops 9 Black - 4 ml - Crystal Nails

AquaInk Crystal Drops 9 Black - 4 ml - Crystal Nails
1 450 Ft
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft
AquaInk Crystal Drops 9 Black - 4 ml - Crystal Nails

Fekete díszítő csepp/folyadék. Híg állagú, levegőre kötő díszítő folyadék, nem igényel UV vagy LED lámpát.
 • Fekete díszítő csepp/folyadék. Az AquaInk Crystal Drops egy újfajta, híg állagú, levegőre kötő díszítő folyadék a Crystal Nails-től, mely minden eddiginél gyorsabb, könnyen elsajátítható, egyedi és sokféleképp kombinálható díszítés kialakítását teszi lehetővé. Nem igényel UV vagy LED lámpát. Az ecsettel könnyedén cseppenthetsz a köröm felületére vagy mintát is rajzolhatsz.

  Három új árnyalatában érhető el az AquaInk Crystal Drops: Chocolate, Burgundy és Black, melyekkel az őszi-téli díszítésekbe is belecsempészhetjük az AquaInk hatást. Használatuk megegyezik a korábbi színekkel, leginkább ajánlott visszamattított Cool Top Gel Universal felületén használni őket, majd zárásként is Cool Top Gel Universalt alkalmazzunk!

  Használat: Legjobb alapszín hozzá a fehér, de más pasztell, vagy esetleg „tejesen fedő” szín is jó hozzá (Milky Rose Compact Base Gel). Fontos, hogy a felület karcmentes és egységesen matt legyen. Ajánlott ecsetek: Phantom, Art Design, Aquarell. Segédfolyadékai: Nail Prep, Spray Prep, Acryl Remover, Cleanser.

  Rétegrend: Szín, Cool Top Universal Gel, visszamattítása finommattító bufferrel karcmentesre, majd AquaInk Crystal Drops tetszőleges csepegtetése a felületre, majd Cool Top Universal Gel. A fedő fényzselét kicsit vastagabban, lapos ecsettartással érdemes felvinni, hogy az ecset szálai ne marjanak bele a mintába, illetve minél kevesebb (1-2) ecsethúzással fényzselézzünk.

  Kiszerelés: 4 ml
 • Kiszerelés
  4 ml
  Cikkszám
  CN673
Webáruház készítés