IMPLISS GLIOXILSAVAS HAJKISIMÍTÓ KRÉM 500ML

IMPLISS GLIOXILSAVAS HAJKISIMÍTÓ KRÉM 500ML
11 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 238 Ft
Hatékony formaldehid, szulfát és parabén mentes hajkisimító krém minden hajtípusra, amely azonnali hatást fejt ki a haj külső részén, ezáltal belső rétegeit nem károsítja. Glioxilsav molekulái a hő hatására aktiválódnak és egy szorosan egymáshoz kötődő hálót alkotnak, amely ápolja, védi a hajszálakat, 2-3 hónapra megőrizve az egyenesség tartósságát.

Használata: Tegyél egy tálba 80/100 gramm krémet középhosszú haj esetén. A tökéletes alkalmazás érdekében válaszd szét a hajat négy egyenlő részre a tarkónál kezdve. 1,5 cm-es leválasztásokban haladva egy sűrű fogazatú fésű segítségével oszlasd el a hajkisimító krémet a haj egész területén. Hatóidő 25 perc. Hatóidő lejárta után: fésű és hajszárító segítségével szárítsd meg a hajat. Ismét a tarkónál kezd, 1,5 cm-es leválasztásokban haladva, majd hajvasaló segítségével a haj típusától függően 140-220°C-on simítsd át hétszer a tincseket. Művelet befejeztével öblítsd le a hajat alaposan.

Figyelmeztetés: védő kesztyű használata és pontos leírás követése kötelező. Csak professzionális felhasználásra. Kizárólagosan külsőleg alkalmazható. Allergiás reakció/irritáció esetén azonnal hagyja abba a termék használatát.
Adatok
Cikkszám
IMP327
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!