2S SMARTGUMMY RUBBER BASE GEL - NR57 MILKY ECRU 8ML

2S SMARTGUMMY RUBBER BASE GEL - NR57 MILKY ECRU 8ML
3 730 Ft
A vásárlás után járó pontok: 75 Ft

“A gumis Compact Base Gel”

 

Smart: mert okos, magától a helyére kúszik, besimul a felületbe

Gummy: mert rugalmas, gumis

Rubber base: mert alapozhatsz, saját körmöt betölthetsz vele, C-ívet alakíthatsz ki. Viszont hosszú körmöt ne ezzel építs sablonon, arra használd az ecsetes építőzseléink közül a Compact termékcsaládot, az Elasty Hardener Gel-t, vagy a Sens base&builder termékcsaládot.

A 2 STEP SmartGummy Rubber Base-eink töretlen sikert aratnak megjelenésük óta, az idei tavaszi szezonban, olyan színek kaptak helyet, amelyek tökéletesen harmonizálnak a tavaszi hangulathoz. A Charlock egy igazán különleges Pantone árnyalat, amely biztosan beragyogja ezt az évszakot. Az ekrü árnyalatok kedvelői se fognak csalódni, mert érkezik egy pompás lágy tavaszi árnyalat, a Milky Ecru-vel. A barackos árnyalatok szerelmeseinek a Desert Flower tökéltesen választás, ami az év színével harmonizál.

Ne feledd: a SmartGummy Rubber Base-eket önmagában használva ujjbegyig érő, mini hosszúságú körmökhöz javasoljuk.
Kiválthatod a base gel + 2 réteg szín technikát, hogy gyorsítani tudj a szalonmunkádon.

Új, innovatív állagú Base Gel, melyet rendkívül könnyű teríthetőség, magasfokú rugalmasság, magasfokú rugalmasság és erőteljes tapadás jellemez. A sima felület kialakítása gyerekjáték, mert az anyag kis segítséggel könnyen kisimul és hamar eltűnnek felületéről az egyenetlenségek. A kívánt ívet jól tartja, mindeközben nem folyik meg könnyen a sánc irányába, ezáltal nagy segítséget nyújt azoknak, akik alapvetően közepesen lágy anyagokkal szeretnék dolgozni. Gyors munkatempót és kevés korrigáló mozdulatot biztosít. A rugalmassága kiemeli az összes Base Gel közül, ezáltal rendkívül ellenálló, hiszen idomul a természetes köröm mindennemű mozgásához, így az esetleges mechanikai behatásokat is jobban bírja társainál. Tapadása kiemelkedő, a Base Gel-ek tapadási sorrendjének élmezőnyében helyezkedik el.

Köttetés után ragacsos marad a felülete, fedőfénye aCool Top Gel.

Önmagában használva ujjbegyig érő, mini hosszúságú körmökhöz javasoljuk.

 

CN Tipp: Színezett base gel-ek alá clear tapadóréteget javaslunk, csere esetén ez biztosítja a természetes körmök védelmét. A clear tapadórétegre alapréteg kerül a színezett base-ből, majd ugyanabból a színezett base-ből történik a C-ív kialakítása, amivel elnyeri a köröm a tervezett formáját.

 

Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc (a lámpa erősségétől függően)

Adatok
Kiszerelés
8 ml
Cikkszám
2S03
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!