BONACURE

BONACURE termékcsalád

Kompromisszumok nélkül. Tele ígérettel.

 

A Schwarzkopf Professional Bonacure termékcsalád különleges technológiájával a haj mélyreható ápolására és regenerálására koncentrál. Innovatív formulái minden hajtípusra és hajproblémára megoldást nyújtanak, hogy a haj egészségesebb és szebb legyen.

 

Vegán Keratin Technológia: A Bonacure termékek vegán formulákat tartalmaznak, amelyek növényi alapú keratint használnak a haj erősítésére és újjáépítésére anélkül, hogy állati eredetű összetevőket használnának. Ezáltal fenntartható és etikus választást jelentenek.

Speciális Ápolás Minden Hajigényre: Legyen szó töredezett, festett, száraz vagy vékony szálú hajról, a Bonacure termékek célzott megoldásokat kínálnak. Minden hajtípusra létezik egy testreszabott formula, amely segít visszaállítani a haj természetes szépségét.

Intenzív Hidratálás és Védelem: A termékek mélyen hidratálják a hajszálakat, miközben védik a hajat a külső környezeti hatásoktól. Ez különösen fontos a száraz vagy kémiailag kezelt haj esetében.

pH-Egyensúly Technológia: A Bonacure termékek visszaállítják a haj természetes pH-értékét, amely segít megőrizni a haj egészségét, simaságát és fényét. Emellett hozzájárulnak a festett haj színének hosszan tartó megőrzéséhez.

Szalonminőségű Eredmények Otthon: A Schwarzkopf Bonacure termékei professzionális szalonkezelések minőségét nyújtják otthoni használatra, így a hajad mindig úgy nézhet ki, mintha épp most jöttél volna a fodrásztól.