3 STEP CRYSTALAC - 3S P2 (8ML) PEARLY BLUE

3 STEP CRYSTALAC - 3S P2 (8ML) PEARLY BLUE
2 950 Ft
A vásárlás után járó pontok: 59 Ft

 STEP CRYSTALAC - 3S P2 (8ML) PEARLY BLUE

3 STEP CrystaLac tavaszi-nyári TRENDszínek – Pearly/Gyöngyházfényű kollekció  

Megérkezett a 3 STEP CrystaLac Pearly kollekciója, mellyel egyben játszi könnyedséggel hozható létre rózsamintázat mindössze egy díszítőtű segítségével. A "minden egykori divat visszatér" jegyében új gyöngyházfényű géllakkjaink teli felületen alkalmazva kifinomult megjelenést nyújtanak, díszítve pedig izgalmas, mégis elegáns stílust biztosítanak viselőjének. Menyasszonyoknak kötelező!

A felkent, de nem megköttetett Pearly 3S-t a díszítőtű gombos felével az anyag felületében apró körkörös mozdulatokkal tetszőleges mintát alakíts ki, majd köttesd meg. Kész is a látványos, de roppant egyszerű díszítésed.

 

Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc (a lámpa erősségétől függően)

 

Természetes körmökre használjuk.


A 3 STEP CrystaLac-ok tartóssága 3 hét.
Leoldása maximum 10 perc (az anyag vastagságától és az oldószertől függően).

 

CN Tipp: Vékony köröm esetén Elasty Hardener Gel-lel, Comapct Base Gel-lel vagy Hardener Sand-del erősítjük meg a körömlemezt.

 

A CrystaLac anyag a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével. Krémes állagú, rugalmas és oldható. Lágyan, finoman terül. Ragacsosra köt, tehát fedni / fixálni kell.

PolyHybrid technológiájának köszönhetően a CrystaLac tartósabb és sokkal nagyobb fedőképességű. Színei megemelt pigmenttartalommal rendelkeznek. A benne lévő lapított ecset ráfekszik a körömre, így az anyaggal pontosabban, egyenletesebben lehet dolgozni. Az egyedi üveg nemcsak mutatós, hanem praktikus is:  vendéged első pillantásra kiválaszthatja kedvenc színét.

Adatok
Kiszerelés
8 ml
Cikkszám
CN1039
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!