HARDENER GEL - KÖRÖMERŐSÍTŐ ALAPZSELÉ 15ML

HARDENER GEL - KÖRÖMERŐSÍTŐ ALAPZSELÉ 15ML
3 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 64 Ft
HARDENER GEL - KÖRÖMERŐSÍTŐ ALAPZSELÉ 15ML
Részletek
Közepes sűrűségű, oldható, körömerősítő hatású géllakk alap és műköröm alapzselé. Rugalmas és hajlékony, így kiválóan követi a saját köröm mozgását. Védi a természetes körmöket a külső behatásoktól, sérülésektől. Kiegyenlíti az egyenetlen körömfelületeket. Körömforma korrekcióra és a körömsarok minimális pótlására is alkalmas.
Segít hosszúra növeszteni a természetes körmöt, megelőzni a körömrágást, töredezést, és berepedést.

Előnyei:
közepesen sűrű állag
rugalmas, hajlékony, követi a saját köröm mozgását
körömerősítő
véd a külső behatásoktól
körömkorrekcióra is alkalmas
kiegyenlíti az egyenetlen körömfelületet (sima felületűre köt)
minimális körömhosszabbításra is alkalmas

FIGYELEM! Körömhosszabbítás sablonnal csak minimálisan lehetséges, mert az anyag hajlékonysága miatt így csak minimális tartást biztosít.

HŐKÉPZÉS: nincs
KÖTÉSI IDŐ: UV lámpa: 2-3 perc, UV/LED lámpa: 30-60 mp
KÖTÉS UTÁNI FELÜLET: Kötés után jelentős kicsapódó diszperziós réteg keletkezik. Fixálást igényel ha önmagában viseljük, vagy körömlakk alá. Másik zselé, vagy géllakk alá nem kell fixálni. Fixálás után felülete nem fényes, hanem matt és sima marad.
ELTÁVOLÍTÁS: Oldható, így a felület bolyhozása után acetonnal / műkörömoldóval leoldható.
FIGYELEM: Hőtől, fénytől (ablakon beszűrődő természetes UV fénytől is) távol tartandó. Professzionális felhasználásra. Használat csak előírás szerint.

Ötletek felhasználásra:

Géllakk / Lakkzselé alap: erősebb, vastagabb, rugalmasabb és hajlékonyabb réteget képez a hagyományos alapoknál, sima felületet biztosít.

Körömerősítő zselé: Saját köröm megerősítésére önmagában, géllakk alá, vagy körömlakk alá manikűrnél és pedikűrnél is ajánlott. Felületén a körömlakk sokkal tartósabb marad. Védi a természetes körmöket a külső behatásoktól, és mechanikai sérülésektől. (Nem csak vékony védőréteget képez, mint a Bond Gel Vitamine+, hanem vastagabb megerősítésssel segít hosszúra növeszteni a körmöt, megelőzni a körömrágást, töredezést, és berepedést) Rendkívül rugalmas és hajlékony, így extrán követi a saját köröm mozgását, nagyon természetes hatású. Vitaminnal táplálja a körmöket. Önmagában használva, és reszelés előtt Gel Cleaner-el áttörölve teljes fixálás kell kötés után.

Minimális körömkiegyenlítő: Problémás körmöknél (pl. kanálköröm) kiegyenlítő funkciója van, sima felületűre köt.

Minimális körömforma korrekció: letört, betört körmök, köröm sarok minimális pótlására is alkalmas

Minimális körömhosszabbítás: Sablonon csak minimális hosszabbítás lehetséges, mert hajlékony, így csak minimális tartást biztosít!
Adatok
Kiszerelés
15 ml
Cikkszám
0PNZ048
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!