3 STEP HEMA FREE CRYSTALAC - HF3SG2 (4ML) - GLOWY PINK

ÚJ
3 STEP HEMA FREE CRYSTALAC - HF3SG2 (4ML) - GLOWY PINK
2 330 Ft
A vásárlás után járó pontok: 47 Ft

3 STEP HEMA FREE CRYSTALAC -(4ML) - GLOWY PINK

 

Sötétben világít!

3 STEP CrystaLac nyári TRENDszínek – GLOWY

A közkedvelt Glowy 2STEP SmartGummy Rubber Base Gel-lek után most itt vannak az izgalmas, sötétben világító Glowy 3 STEP CrystaLac nyári árnyalatok is! A legvonzóbb barackos-rózsaszínes-pinkes-korallos színek mellett ráadásként egy fehér árnyalat (Glowy White) is csatlakozik a palettához.

Ezt a kollekciót nemcsak a fesztiválozóknak, de minden vendégnek ajánljuk, akik szeretnék feldobni a nyarat!

Mind az 5 szín HEMA, Di-Hema és TPO összetevőktől mentes!

A különböző monitorbeállítások miatt a képen látott és a valós szín eltérhet egymástól!

 

 

A neon színek felkenésekor, illetve azok fényzselével fedésekor használjunk gyengébb lámpát, vagy a lámpa felező programját (Low Heat mode), így csökkenthető annak az előfordulása, amikor nagyobb UV terhelés hatására a neon pigmenteket tartalmazó géllakk átmenetileg sötétebb tónusúvá válik, vagy módosul az eredeti árnyalat. Ennek a jelenségnek az elkerülését segíti még a Clear 0/Top CrystaLac használata, melyet fixálni szükséges, a fixálásmentes fedők közül pedig a Cool Top Gel Universal New Formula, Sens Top Gel, illetve a Hema Free Top Gel alkalmazását javasoljuk. (Cool Top 4 Dark, Cool Top Gel Original fedőfények használatát nem ajánljuk neon színekre).

 

Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc (a lámpa erősségétől függően)

Természetes körmökre használjuk.

Az anyag alapozó zseléje az Elasty Hardener Gel, a Compact Base Gel, a Compact Base Gel Plus, a Base Gel, vagy a Builder Base Gel.


A 3 STEP CrystaLac-ok tartóssága 3 hét.
Leoldása maximum 10 perc (az anyag vastagságától és az oldószertől függően).

 

CN Tipp: Vékony köröm esetén Elasty Hardener Gel-lel, Compact Base Gel-lel vagy Hardener Sand-del erősítjük meg a körömlemezt.

 

A CrystaLac anyag a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével. Krémes állagú, rugalmas és oldható. Lágyan, finoman terül. Ragacsosra köt, tehát fedni / fixálni kell.

PolyHybrid technológiájának köszönhetően a CrystaLac tartósabb és sokkal nagyobb fedőképességű. Színei megemelt pigmenttartalommal rendelkeznek. A benne lévő lapított ecset ráfekszik a körömre, így az anyaggal pontosabban, egyenletesebben lehet dolgozni. Az egyedi üveg nemcsak mutatós, hanem praktikus is:  vendéged első pillantásra kiválaszthatja kedvenc színét.

Adatok
Kiszerelés
1 db
Cikkszám
CN1080
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!