Fodrászkellék, kozmetikai és műkörmös webáruház - Szépségpaletta
0 Ft

Vásárló belépés

Hírlevél

Termékajánló

Fórum

Nincsenek témák!

Termék részletek3 Step Crystalac - 3S111 Hűvös Rózsa 4 ml - Crystal Nails

3 Step Crystalac - 3S111 Hűvös Rózsa 4 ml - Crystal Nails
1 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
3 Step Crystalac - 3S111 Hűvös Rózsa 4 ml - Crystal Nails

Hűvös Rózsa színű 3 lépéses gél lakk. Lágyan, finoman terül, UV vagy LED fényre is teljesen megköt.
 • Hűvös Rózsa színű 3 lépéses gél lakk.

  Idén ősszel nem csak a sötétebb árnyalatok szerelmesei találják meg legújabb kedvencüket. A világosabb CrystaLac-ok közül a 3S109-es Vízi jácint és a 3S110-es Mandulakrém klasszikus nude színekben pompáznak, a 3S111-es Hűvös rózsa és a 3S112-es Orgona pedig a romantikus hatást kedvelő vendégek szívét ejti rabul. Bevállalósabb hölgyeknek a 3S113-as Lávakő sötét szürke és a 3S114-es Fekete áfonya mélykék árnyalatát ajánljuk.

  Komoly, éveken át tartó kutató-fejlesztő munka eredménye a CrystaLac: ez a színes anyag a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével. Krémesebb állagú, rugalmas és oldható. Lágyan, finoman terül, UV vagy LED fényre is teljesen megköt - nincs sérülés, karcolódás. PolyHybrid technológiájának köszönhetően a CrystaLac tartósabb és sokkal nagyobb fedőképességű. Színei megemelt pigmenttartalommal rendelkeznek. A benne lévő lapított ecset ráfekszik a körömre, így az anyaggal pontosabban, egyenletesebben lehet dolgozni. Az egyedi színazonos üveg nemcsak mutatós, hanem praktikus is: vendéged első pillantásra kiválaszthatja kedvenc színét.

  Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc.

  Természetes körmökre használjuk.

  Az anyag alapozó zseléje a Base Gel, a Color Up Base Gel, a Cover Pink Base Gel vagy a Cover LightPink Base Gel. Fedőzseléje, a Clear 0/Top CrystaLac, a Cool Top Gel, vagy körömerősítés esetén az Easy Off Top Gel.

  A 3 STEP CrystaLac-ok tartóssága 3 hét. Leoldása maximum 10 perc (az anyag vastagságától és az oldószertől függően).

  Kiszerelés: 4 ml
 • Kiszerelés
  4 ml
  Cikkszám
  CN690
Webáruház készítés