Schwarzkopf Bonacure Peptide Repair Rescue Regeneráló Spray Balzsam 400 ml

Schwarzkopf Bonacure Peptide Repair Rescue Regeneráló Spray Balzsam 400 ml
6 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 124 Ft
Bonacure Peptide Repair Rescue Regeneráló Spray Hajbalzsam 400 ml
Részletek
Egy hajban maradó spray balzsam, amely azonnal kisimítja a sérült hajat. A szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes formula regenerálja a haj belső szerkezetét és rugalmasságát, anélkül hogy elnehezítené a hajat. Vegán* hajtermék.
FEJLETT BŐRÁPOLÁSI TECHNOLÓGIÁK MOST HAJÁPOLÁSRA IS Ahogy a bőrápoló termékeknek, úgy a hajápolási termékeknek is mindent hajtípust különbözőképpen kell kezelniük, figyelembe véve annak tulajdonságait. A Schwarzkopf Professional Laboratóriuma a BC Bonacure-ban egyesítette a legjobb bőrápolási technológiákat. Szalon szépségű haj minden vendég számára a szalonban és otthon is.

Főbb előnyök
Használd a gubancok kisimításához a fésülhetőség megkönnyítésének érdekében
Hővédelmet biztosít
Puha tapintásúvá teszi a hajat és lezárja a felszínét a ragyogóan fényes haj érdekében
Vegán formula*
Technológia
Fejlett technológiai megoldás, a vegán ápoló komplex, vegán keratin alternatíva és az arginin erejével. Ha a hajat káros hatások, úgymint kémiai eljárások, hő, UV-sugarak és szabadgyökök érik, a kutikula töredezetté válhat vagy akár el is tűnhet, védtelenül hagyva a hajrostokat. A haj rendszerint két szinten károsodik: mély szerkezeti hézagok keletkeznek a kortexben, amelyek gyengítik a haj szerkezetét, míg a kutikula egyenetlenné és durvává válik. Idővel nő a haj töredezésének és gubancosodásának esélye, a haj elveszíti a természetes esését, puhaságát és fényét. A Bonacure Repair Rescue titka a Cell Equalizer Technológia és az arginin kombinációja, amivel az elmúlt három év alatt keletkezett sérülések is visszaállíthatóak. A hajat apró részenként állítja helyre és egy reaktív, súrlódásgátló pajzzsal védi. A haj azonnal és láthatóan regenerált, erős, életteli, lenyügőző fényes és puha lesz.
Adatok
Kiszerelés
400ml
Cikkszám
SKPBCPR07
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!