FX Base - Körömerősítő Alaplakk Körömlakkhoz - 7ml

FX Base - Körömerősítő Alaplakk Körömlakkhoz - 7ml
950 Ft
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft
FX Base - Körömerősítő Alaplakk Körömlakkhoz - 7ml
Részletek
A körömlakk biztos alapja! Szép, enyhén rózsaszínes színű alaplakk, mely körömerősítőként is alkalmazható. Gyors 2 perc a száradási ideje.

Beszínezi a természetes körmöd a körömlakk? Szeretnéd, ha tartóssabb lenne a lakkozás? Akkor ideje, hogy megfelelő alapokra helyezd a színeket a körmeiden! A Perfect Nails alaplakkja nem csak védi a körmeidet az elszíneződéstől, de körömerősítőként is alkalmazható.

Bombabiztos tapadás és védelem a körömlemez és a színes körömlakkok között. Helyezd megfelelő alapokra a lakkozást és élvezd a hosszan tartó színes körmöket.

Klasszikus manikűrhöz és pedikűrhöz ajánljuk! Rugalmasabb, mint egy hagyományos körömlakk. Szép, enyhén rózsaszínes színű alaplakk, mely körömerősítőként is alkalmazható.
Használat:

Az előkészített, mattított körömre használjuk alaprétegként az FX Base-T majd 1 perc száradási idő után vigyük fel az első réteg Gel Effect körömlakkot. 3 perc száradási idő után vigyük fel a második réteget, majd 5 perc száradási idő után fedjük High Shine fedőfénnyel.
Adatok
Cikkszám
0PNDNY029
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!