High Shine - Magas Fényű Átlátszó Fedőlakk Körömlakkhoz - 7ml

High Shine - Magas Fényű Átlátszó Fedőlakk Körömlakkhoz - 7ml
950 Ft
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft
High Shine - Magas Fényű Átlátszó Fedőlakk Körömlakkhoz - 7ml
Részletek
EXTRÉM csillogás a körmökön! Híg, önterülő, átlátszó fedőlakk extrém csillogással. 4 perc alatt teljesen megszárad. Óvja a körömlakk színét és felületét a mindennpos használat által okozott kopások,karcolások ellen.

A körömlakkot használat előtt alaposan rázzuk fel.

Klasszikus manikűrhöz és pedikűrhöz ajánljuk! Rugalmasabb, mint egy hagyományos körömlakk. Híg, önterülő, átlátszó fedőlakk extrém csillogással.

Az ápolt és szép kéz ma már elengedhetetlen a mindennapokban az élet bármely területén. Nincs is attól rosszabb benyomás, ha egy nő körömlakkos keze kopásokkal és karcolásokkal, fakó fénnyel látható. Éppen ezért szükséges, hogy megfelelő fedőlakkal zárjuk minden esetben a körömlakkozást.

A Perfect lakkozás elengedhetetlen eszköze ez a fedőlakk, ami nem csak óvja a szépen kifestett körmöket a kopásoktól és karcolásoktól, de extrém csillogással is ellátja a szuper körömlakk színeket. Igazi védőpajzsot képez a körmön, gyönyörűen csillog és még gyorsan is szárad. Tedd tartóssá és ragyogóvá körömlakkozott körmeid!
Használat:

Az előkészített, mattított körömre használjuk alaprétegként az FX Base-T majd 1 perc száradási idő után vigyük fel az első réteg Gel Effect körömlakkot. 3 perc száradási idő után vigyük fel a második réteget, majd 5 perc száradási idő után fedjük High Shine fedőfénnyel.
Adatok
Cikkszám
0PNDNY028
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!