K18 REAPAIR MIST - 150 ML

K18 REAPAIR MIST - 150 ML
29 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 600 Ft
A K18 brand feltalált egy peptidet, ami másolja a keratin eredeti képletét.
Ha már régóta kutatsz a hajszerkezet professzionális helyreállítása után, akkor mindenképp érdemes megismerned a K18 - at. Amellett, hogy képes újra ragyogóvá varázsolni a frizurát, a formulái dermatológiailag teszteltek, vegán és állatkísérlet - mentesek.
A K18 termékek egyedi technológiával kifejlesztett peptidet tartalmazó, szabadalmaztatott leave-in hajápolók, amik molekuláris szinten képesek a hajszerkezet professzionális helyreállítására.
A kezelés után a haj teljesen megújul, erőssége, puhasága, simasága azonnal visszanyeri eredeti formáját. Bónusz: erősen koncentrált formula, ezért kevés mennyiség is elég ahhoz, hogy hatása sok ideig kitartson.
A K18-peptid egy szabadalmaztatott, molekuláris szinten ható forradalmi termék, klinikailag bizonyított, hogy a következő esetekben mindössze 4 perc alatt helyreállítja a sérült hajat:
- szőkítés,
- színezés,
- vegyszeres kezelés,
- hőkezelés

Ezentúl nálunk is beszerezheted!
Részletek
Professzionális molekuláris javító hajpakolás

Minden professzionális és vegyszeres kezelés előtt: Permetezzen hajára vizet (ne vizezze be teljesen). Ossza fel a hajat és minden részre fújjon 2-6 pumpányit a K18 permetből.
Dolgozza bele a hajba. Az aktiválódáshoz várjon 4 percet. Ne öblítse ki. Szárítsa meg haját és folytassa a szokásos módon.
Mossa meg haját samponnal, de használjon balzsamot. Alaposan szárítsa meg törölközővel.
Folytassa a K18 maszkkal történő kezelést.
Szembe ne kerüljön. Gyermektől tartsa távol.
Adatok
Kiszerelés
150 ML
Cikkszám
K185
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!