K18 REPAIR LEAVE-IN MASK - 150 ML

K18 REPAIR LEAVE-IN MASK - 150 ML
29 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 598 Ft
A K18 brand feltalált egy peptidet, ami másolja a keratin eredeti képletét.
Ha már régóta kutatsz a hajszerkezet professzionális helyreállítása után, akkor mindenképp érdemes megismerned a K18 - at. Amellett, hogy képes újra ragyogóvá varázsolni a frizurát, a formulái dermatológiailag teszteltek, vegán és állatkísérlet - mentesek.
A K18 termékek egyedi technológiával kifejlesztett peptidet tartalmazó, szabadalmaztatott leave-in hajápolók, amik molekuláris szinten képesek a hajszerkezet professzionális helyreállítására.
A kezelés után a haj teljesen megújul, erőssége, puhasága, simasága azonnal visszanyeri eredeti formáját. Bónusz: erősen koncentrált formula, ezért kevés mennyiség is elég ahhoz, hogy hatása sok ideig kitartson.
A K18-peptid egy szabadalmaztatott, molekuláris szinten ható forradalmi termék, klinikailag bizonyított, hogy a következő esetekben mindössze 4 perc alatt helyreállítja a sérült hajat:
- szőkítés,
- színezés,
- vegyszeres kezelés,
- hőkezelés

Ezentúl nálunk is beszerezheted!
Részletek
Professzionális molekuláris javító hajpakolás

Minden professzionális és vegyszeres kezelés után: Mossa meg haját samponnal, de használjon balzsamot. Alaposan szárítsa meg törölközővel. Ossza fel haját egyenlő részekre. Kezdje 1 pumpányi K18 maszkkal, és szükség szerint adjon hozzá a hossz, a vastagság és az állapot függvényében. Dolgozzon bele egyenletesen egyszerre egy pumpányi terméket a hajába a hajvégektől a hajtövekig. Az aktiválódáshoz várjon 4 percet. Ne öblítse ki. Formázza haját a szokásos módon. Vágás esetén nem kell várni. Hamvasító színező használata esetén kenje fel a K18 maszkot, majd a színezőt a K18 maszkra. Kövesse a szokásos folyamatot. Öblítse ki/mossa ki samponnal a színezőt, és kenje fel ismét a K18 maszkot a fenti utasításoknak megfelelően. Kizárólag külső használatra. Szembe ne kerüljön. Gyermektől tartsa távol.
Adatok
Kiszerelés
150 ML
Cikkszám
K184
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!