ACID AND HEMA FREE PRIMER - SAV- ÉS HEMAMENTES 13ML

ÚJ
ACID AND HEMA FREE PRIMER - SAV- ÉS HEMAMENTES 13ML
2 850 Ft
A vásárlás után járó pontok: 57 Ft

Egy napig szobahőmérsékleten tárold, hogy ne törjön bele az ecset! Részletek a termékleírásban.

HEMA összetevőtől mentes savmentes primer.

A korábbi savmentes primer-rel ellentétben nem hagy látható ragacsos régeget, de funkciója és hatékonysága változatlan, a következő réteg stabilan meg tud tapadni rajta.
 

Teljesen savmentes, tapadás elősegítő folyadék, ami száradás után nem hagy látható ragacsos réteget. Vékonyan kell felvinni, mert kétoldalas ragaztóként működik majd a körömlemez és a rákerülő anyag között. Ha a savmentes primerből többet rakunk, akkor a rákerülő anyag nem fog odatapadni a körömlemezhez, ezért felválás jelentkezhet. Az ecsetből a felesleget le kell húzni az üvegcse nyakán vagy az ecsetet le kell itatni egy száraz papírtörlőn, így nem kerül a szükségesnél több mennyiség a körömre.

Mindenképpen javasoljuk Spary Prep vagy Nail Prep használatát előtte (melyek szintén HEMA free termékek), hogy biztosítsuk a megfelelő tapadást.

FONTOS: A hidegben a Primerek belefagyhatnak az üvegbe. Ez nem befolyásolja az anyag kiolvadás utáni minőségét, de felbontás előtt mindenképp várd meg, hogy kiolvadjon és visszanyerje a folyékony állagát, különben beletörik az ecset!

A HEMA- és savmentes Primer hőre, fényre érzékenyebb anyag, előfordulhat, hogy a szűrt napfénytől, vagy az UV fénytől besárgul. Az anyag elszíneződése a termék egyéb fizikai tulajdonságait és használatát nem befolyásolja.

 

Adatok
Kiszerelés
13 ml
Cikkszám
CN1092
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!