ACID FREE PRIMER - SAVMENTES PRIMER 13ML

ACID FREE PRIMER - SAVMENTES PRIMER 13ML
2 850 Ft
A vásárlás után járó pontok: 57 Ft

ACID FREE PRIMER - SAVMENTES PRIMER 13ML

Egy napig szobahőmérsékleten tárold, hogy ne törjön bele az ecset! Részletek a termékleírásban.

Acid Free primer - savmentes primer - 13ml

Teljesen savmentes, tapadás elősegítő folyadék, ami teljesen nem szárad meg, marad egy ragacsos rétege. Ezért vékonyan kell felvinni, mert ez a ragacsos rész kétoldalas ragasztóként működik majd a körömlemez és a rákerülő anyag között. Ha a savmentes primerből többet rakunk, akkor ez a ragacsos rész kicsit vastagabb, így a rákerülő anyag nem fog odatapadni a körömlemezhez, ezért felválás jelentkezhet. Az ecsetből a felesleget le kell húzni az üvegcse nyakán vagy az ecsetet le kell itatni egy száraz papírtörlőn, így nem kerül a szükségesnél több mennyiség a körömre.

 

FONTOS: A hidegben a Primerek belefagyhatnak az üvegbe. Ez nem befolyásolja az anyag kiolvadás utáni minőségét, de felbontás előtt mindenképp várd meg, hogy kiolvadjon és visszanyerje a folyékony állagát, különben beletörik az ecset!

A Savmentes Primer hőre, fényre érzékenyebb anyag, előfordulhat, hogy a szűrt napfénytől, vagy az UV fénytől besárgul. Az anyag elszíneződése a termék egyéb fizikai tulajdonságait és használatát nem befolyásolja.

 

Adatok
Kiszerelés
13 ml
Cikkszám
CN371
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!